Vakmanschap, daar staan we voor

Immo VL is een lokaal verankerd vastgoedkantoor. Een fijne groep collega’s die weet wat er leeft in de regio en je helpende hand is bij al je vastgoedvraagstukken. En dat ondertussen al meer dan 20 jaar.

Ons streefdoel is niet de grootste te zijn, maar wel de beste in de regio. Daarom investeren we constant in onszelf om dicht bij elke klant te staan. Wij onderscheiden ons door meteen proactief na te denken en je belangeloos advies te geven. Onze vakkennis en ervaring spreken daarbij voor ons. Wij geloven ook sterk in persoonlijk contact, want luisteren naar de mensen is ontzettend belangrijk.

Die aanpak heeft zich al meermaals bewezen. Zo werden onze inspanningen zelfs beloond met de titel “Vastgoedondernemer van het Jaar 2019”. En daar zijn we bijzonder trots op. Deze bekroning overtuigt ons om nog meer in te zetten op onze manier van werken: menselijk, persoonlijk en lokaal. En dat dragen we ook graag uit, kijk maar naar onze steun aan verschillende lokale verenigingen.

Gebeten om deel uit te maken van ons team? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Bekijk onze vacatures
icon chat

Vastgoedmakelaar regio Limburg

Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? 

Bekijk vacature
icon chat

Commercieel vastgoedbediende – verhuur

Immo VL is een lokaal vastgoedkantoor dat zich richt op de regio Kempen en Noord-Limburg. Een groep fijne collega’s die weet wat er leeft in de regio en een helpende hand biedt bij heel wat vastgoeduitdagingen. En dat al meer dan 20 jaar.

Bekijk vacature
icon chat

Spontane sollicitatie

Hebben we niet meteen een vacature in de functie die je zoekt? Stuur ons dan vrijblijvend je cv en motivatiebrief.

Bekijk vacature
Onze collega's aan het woord

Een gevestigde waarde binnen Immo VL

locationHans , 11 jaar in ons team

Met meer dan 10 jaar vastgoedervaring ben ik een gevestigde waarde binnen Immo VL. Naast mijn passie voor de vastgoedsector ben ik papa van 2 schatten van kinderen Bo en Fleur. In mijn vrije tijd kom ik graag tot rust in de natuur tijdens het golfen en ben ik helpende kracht bij voetbalclub FC Punt-Larum.

Niet één dag is hetzelfde

iconDieter , 5 jaar in ons team

De vastgoedwereld is een interessante en boeiende wereld,  maar ook constant in verandering. Wetgeving die wijzigt, administratie die aandacht vraagt, kopers die andere behoeften hebben,…. niet één dag is hetzelfde. En dat zocht ik. 

Ondertussen ben ik geruime tijd actief binnen het team van Immo VL en het heeft wel wat voeten in de aarde gehad om te beseffen dat nieuwbouw mijn ding is. Mensen ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe woonplaats is een proces waar ik graag hulp bied en dat vanaf het kopen op plan tot de begeleiding bij de notaris.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

De GUN(ther)-factor

locationGunther , 2 jaar in ons team

Goede morgen, goede middag, goede avond.  Ik ben Gunther, vastgoedadviseur bij Immo VL voor de regio Westerlo, Laakdal, Herselt en ver daarbuiten.

Ik wil voor Immo VL een ambassadeur zijn, om de waarde waar Immo VL voor staat, uit te dragen onder de mensen. Ik haal voldoening uit mijn werk wanneer ik mensen kan verder helpen, advies mag geven en blij kan maken.  Hier speelt volgens mijn collega’s ook mijn GUN(ther)-factor een belangrijke rol. Op persoonlijk vlak haal ik dan weer voldoening uit kleine dingen, zoals een ochtendwandeling met de hond of een gezellig ontbijt of etentje met mijn vrouw, om mij daarna volledig te ontstressen met een stevige looptocht.

Mijn klanten verlaten tevreden de tafel

iconDennis , 15 jaar in ons team

Ondertussen ben ik al aan mijn 15de jaar bezig bij Immo VL. Eerlijkheid naar de verkopers en kopers toe draag ik hoog in het vaandel. Net daar wil ik het verschil maken. Door het juiste advies te geven en de mensen echt te helpen en te ontzorgen in het verkoopproces zorgt ervoor dat mijn klanten tevreden de tafel verlaten. Dat is wat mij oprecht gelukkig maakt.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Gelukkige en tevreden klanten, daar doe ik het voor!

locationNathalie Engelen , 2 jaar in ons team

Ik hou van de uitdaging om de juiste kandidaat voor een pand te vinden. Belangrijk voor mij is om de klanten grondig en correct te informeren, mee te denken met hen en pro-actief op zoek te gaan naar de juiste koper of huurder. 

Gelukkige en tevreden klanten, daar doe ik het voor! 

Wat we nu zijn is een droom die uitkomt.

iconKris , 16 jaar in ons team

Mijn naam is Kris Thys woonachtig in Meerhout-Gestel , samenwonend met Nathalie en 2 kinderen , Rein en Jack. Ik ben al meer dan 15 jaar gepassioneerd bezig met vastgoed.

Als aandeelhouder het bedrijf zien groeien van een éénmanszaak naar het 30 koppig team dat we nu zijn is een droom die mag uitkomen.  De waarde van een woning correct bepalen is zeker één van de belangrijkste elementen die de job omvat. 

Mensenkennis, empathie en het graag onder de mensen zijn is voor mij mooi meegenomen. Daarnaast ben ik een geëngageerd lid van Kiwanis Tessenderlo.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Ik streef steeds naar een positief resultaat

locationVincent , 4 jaar in ons team

Ik ben Vincent Reynaerts al geruime tijd vastgoedmakelaar voor Immo VL in de regio Tessenderlo en Ham. Ik werk zeer graag binnen de Immo VL familie en streef steeds naar een positief resultaat voor zowel koper als verkoper. Een veelzijdige job met veel contact met verschillende mensen en dat maakt dat ik mijn job met veel passie beoefen. 

Vooral het gelukzalige gevoel...

iconNiels , 9 jaar in ons team

Als vastgoedmakelaar heb je veel variatie waarbij niet 1 dag hetzelfde is en je tegelijkertijd mensen helpt met hun grootste aan- of verkoop; wie wil dat niet? Vandaar dat ik elke dag met een glimlach ons kantoor in Heusden binnenwandel. 

Vooral het gelukzalige gevoel dat ik krijg wanneer ik de juiste persoon aan het juiste huis heb gelinkt maakt mijn werk compleet. 

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Mensen helpen, correcte service verlenen en oplossingen zoeken

locationNathalie Boels , 14 jaar in ons team

Al meer dan 10 jaar geef ik met veel plezier het beste van mezelf voor IMMO VL. Als mama van 2 kinderen zet ik me elke dag in om de juiste mensen op de juiste plaats te zetten binnen dit groeiend bedrijf.

Mensen helpen, correcte service verlenen en oplossingen zoeken geven mij elke dag energie. Samenwerken met een hecht team zorgt voor een extra gezellige werksfeer 

Mensen worden graag met een glimlach onthaald

iconGitte , 8 jaar in ons team

Ik ben Gitte en werk heel graag bij IMMO VL, ik zorg met veel plezier voor mijn collega’s en onze klanten.

Mensen worden graag met een glimlach onthaald, een goede eerste indruk is dan ook zeer belangrijk. Daarom ontvang ik elke dag met veel enthousiasme en een goed humeur de klanten, zowel aan de balie op het hoofdkantoor in Geel, als aan de telefoon. Daarnaast bied ik ook telefonische ondersteuning voor de andere kantoren.

Bovendien zorg ik voor een goed ingeplande en gestructureerde agenda voor onze salesexperten.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Aan een nieuw avontuur begonnen in de nieuwbouwafdeling.

locationStephanie , 6 jaar in ons team

Ik ben Stephanie en ga in mijn vrije tijd graag sportieve uitdagingen aan. Ik begon mijn carrière bij Immo VL binnen het verhuurkantoor. Hier heb ik 4 jaar vol enthousiasme de verhuurders en huurders te woord gestaan.

Sindsdien ben ik gemotiveerd aan een ander avontuur begonnen in de opstart- en nieuwbouwafdeling. Hier kan ik mijn creativiteit, administratieve en organisatorische skills ten volle inzetten.

Hier help ik je zeer graag verder met het verlichten van de administratieve zorgen

iconKelly , 6 jaar in ons team

Mijn naam is Kelly en sinds 2015 kan je me elke werkdag op de fiets richting IMMO VL zien rijden.

Hier help ik je zeer graag verder met het verlichten van de administratieve zorgen die komen kijken bij de verkoop van een woning.

Waar ik energie van krijg, is een dossier op een correcte, vlotte manier afronden zodat koper en verkoper steeds een gerust gevoel hebben.

Wanneer ik niet aan het werk ben geniet ik van de vrije tijd met mijn gezin.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Als sociaal beest ben ik hier helemaal op mijn plek

locationEllen , 15 jaar in ons team

Als sociaal beest ben ik hier helemaal op mijn plek in een hecht team van geëngageerde mensen, waar er veel ruimte is om persoonlijk te groeien. 

Na bijna 13 jaar als support zorg ik er nu voor dat alle Marketing op z'n plaats valt, zowel online als offline. Grafisch ontwerpen en het bewaken van de huisstijl zijn mijn drijfveren in deze boeiende job

De meeste voldoening haal ik uit het bijstaan en helpen van collega’s en klanten.

iconRomanie , 2 jaar in ons team

In februari 2019 startte ik als stagiaire rechtspraktijk bij Immo VL. Ondertussen ben ik lid van de Immo VL - bende en vind je mij terug in het kantoor in Geel waar ik administratieve taken op mij neem die verband houden met de verkoop van woningen, appartementen en gronden.

De meeste voldoening haal ik uit het bijstaan en helpen van collega’s en klanten. Thuis zal je me niet vaak zien, mijn vrije tijd besteed ik liever aan vrienden, familie en reizen. 

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

... en dit allemaal met een lach op mijn gezicht.

locationLindsy , 1 jaar in ons team

Ik ben Lindsy, een sociaal, gedreven iemand. Nog niet zo lang tewerk gesteld bij IMMO VL. Maar lang genoeg om te weten dat deze job echt wel supertof is!

Zo zal ik ervoor zorgen dat al de administratie tot in de puntjes uitgewerkt wordt, en dit allemaal met een lach op mijn gezicht. Bij Immo VL zijn we een hecht team, wat zeker nodig is, aangezien we nauw moeten samenwerken.

Het helpen bij een vastgoedtransactie blijft mij steeds uitdagen

iconJo , 1 jaar in ons team

Hallo ik ben Jo Verhofstadt en woon te Keerbergen met mijn partner en 2 dochters. Ik ben meer dan 10 jaar actief in de vastgoedsector, waar ik terecht ben gekomen door mijn passie te volgen. Al van jongs af aan bekeek ik woningen en mogelijke projecten als investering, spijtig genoeg had ik toen niet de financiële kracht om dit alles te doen.

Het helpen bij een vastgoedtransactie blijft mij steeds uitdagen en met Immo VL heb ik hier de professionaliteit gevonden die ik zocht. Een jong, dynamisch bedrijf met heel wat jaren ervaring en een persoonlijke aanpak. De beste tools zijn er om je woning op de best mogelijke manier te verkopen.

Buiten mijn werk en familie ben ik een actief golfer, dit is de ideale manier om mijn zinnen te verzetten en steeds voor de uitdaging te blijven gaan.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Ik zorg er voor dat uw dossier tot in de puntjes in orde is.

locationCarolien , 11 jaar in ons team

Hallo ik ben Carolien, trotse mama van twee kindje en al meer dan 10 jaar actief bij IMMO VL.

De voorbije jaren was ik het vaste aanspreekpunt in kantoor Tessenderlo. Sinds kort ben ik een nieuw avontuur begonnen in ons kantoor in Geel.

Ik maak nu deel uit van de “opstart” afdeling. Verkoopt of verhuurt u uw eigendom dan zorg ik samen met mijn collega’s er voor dat uw dossier tot in de puntjes in orde is.

Tijdens mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en trek ik er graag op uit met onze mobilhome.

Een goede balans tussen werk en gezin

iconAlexandre , 1 jaar in ons team

Hallo, ik ben Alexandre en mijn passie voor vastgoed is de drijfveer om u als klant op een professionele manier bij te staan in de soms uitzonderlijke wereld van het vastgoed.
Als prille dertiger spendeer ik graag tijd aan sport en de sociale activiteiten in mijn woonplaats Geel.

Vastgoedmakelaar zijn is soms veeleisend en daarom is het essentieel voor mij een goede balans te behouden tussen werk en gezin.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Deze technologische trein willen we niet missen.

locationJulie Geerinckx , net ons team versterkt

Als boekhouder sta ik in voor het registreren, verwerken en rapporteren van de cijfermatige gegevens. De digitale transformatie zit eveneens in de lift, deze technologische trein willen we niet missen.

Ik kwam terecht in een enthousiast team van medewerkers die hun werk met passie uitvoeren en vastgoed ademen. Een persoonlijke aanpak en goede samenwerking staan centraal en zijn de sleutel tot succes.

In mijn vrije tijd plan ik graag uitstapjes met mijn partner, familie of vriendengroep. Daarnaast zorgt mijn lieve hond ervoor dat ik dagelijks een frisse neus haal en voldoende beweeg.

Met passie en een glimlach ga ik op zoek naar de juiste match tussen verhuurder, huurder en pand

iconJan Thiels , 1 jaar in ons team

Ik ben Jan en sinds 2020 maak ik deel uit van "Team Immo VL". Met passie en een glimlach ga ik op zoek naar de juiste match tussen verhuurder, huurder en pand.

Mensen blij maken, begeleiden in hun zoektocht naar hun thuis, dat is wat mij gelukkig maakt. Oplossingen zoeken en bemiddelen, dat geeft mij energie. 

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Mensen een goed gevoel geven aan de andere kant van de (telefoon) lijn, maakt me blij!

locationLaurien De Bie , net ons team versterkt

Sinds een aantal maanden maak ik deel uit van het IMMOVL team, vanaf dag 1 noemde ik het een hecht team.

Samenwerken met collega's en deze bijstaan in hun dagelijkse administratie en agendaplanning geeft mij enorme voldoening.

Ik neem het onthaal voor mijn rekening en beantwoord elke telefoon met een vriendelijke, opgewekte goeiemorgen, goeiemiddag, goeieavond!
Wetende dat mensen hun woonst vinden door hen de juiste afspraak op de juiste plaats te geven is SUPER!

Ik ben dan ook blij dat ik deel kan uitmaken van het Verhuurteam.

Het is mijn doel om de helpende hand te zijn waar nodig.

iconSarah Moerkens , net ons team versterkt

Ik ben Sarah, bij IMMO VL ondersteun ik zowel het onthaal als de verhuurafdeling. 
Het is mijn doel om de helpende hand te zijn waar nodig en dat steeds met het nodige enthousiasme en de lach op mijn gezicht. 
 
Wanneer ik niet aan het werk ben trek ik er graag op uit met mijn partner. Mijn familie, vrienden en liefste kat zorgen uiteraard ook voor de nodige ontspanning en ambiance tijdens mijn vrije tijd.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Ik kijk er echt naar uit om klanten te helpen, adviseren en correct te informeren

locationCathérine Ulenaers , net ons team versterkt

Hi,

Ik ben Catherine, lid van een geëngageerd en gedreven IMMO VL team.  

De meeste mensen kennen mij als een sociale en enthousiaste persoon met zin voor avontuur en altijd klaar voor een uitdaging. De vastgoedwereld past perfect in dit plaatje. Geen enkele dag is hetzelfde! 

Ik kijk er echt naar uit om klanten te helpen, adviseren en correct te informeren dat zowel verkoper als koper met een goed gevoel achterblijven. Want daar draait het tenslotte allemaal om!

In mijn vrije tijd kan je mij terugvinden bij mijn paarden of geniet ik van wandelingen met mijn hond. Een leuk feestje of een uitje met vrienden en familie, sla ik zeker niet af. 

Ik haal mijn voldoening uit het adviseren en ontzorgen van verhuurders.

iconTom Engelen , net ons team versterkt

Ik ben Tom, geboren en getogen in Geel, samenwonend en trotse vader van Bram. Vanaf de eerste dag voelde ik me thuis bij IMMO VL en kwam ik terecht in een professioneel en enthousiast team. 

Als vastgoedexpert binnen de verhuurafdeling haal ik mijn voldoening uit het adviseren en ontzorgen van verhuurders, het begeleiden van huurders in de zoektocht naar een thuis en te bemiddelen waar nodig. Het boeiende aan mijn job is dat niet één dag hetzelfde is en dat ik met mijn persoonlijke aanpak het verschil kan maken.

In mijn vrije tijd vind ik de nodige uitdaging in sporten zoals mountainbiken, tennis en padel, hardlopen en skiën.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

De voldoening die ik krijg om te helpen zoeken naar een droomwoning motiveert me elke dag opnieuw.

locationSeppe Steurs , net ons team versterkt

Sinds kort kan ik trots zeggen dat ik deel uitmaak van het Immo VL-team. 

Ik kijk ernaar uit om als jonge vastgoedexpert te zoeken naar een droomwoning voor onze klanten en iedereen zo goed mogelijk bij te staan bij hun vastgoedtransacties. De voldoening die daaraan te pas komt, motiveert me elke dag opnieuw. 

Ik word vaak omschreven als een sociaal en gedreven iemand. Dat is dan ook wat ik wil tonen in het dagelijkse werkleven. 

Na mijn werkuren kan je me terugvinden bij voetbalclub FC Punt-Larum. Naast voetbal hou ik ervan om met vrienden op stap te gaan en de fiets op te springen om wat kilometers in de benen te rijden. 

Ontmoet ons team

Nathalie Boels
Support Expert
014 58 02 08

Meer info

Niels Bongaerts
Vastgoedexpert
011 15 15 15

Meer info

Romanie Cassiman
Juridisch Expert
014 58 02 08

Meer info

Lindsy Claes
Administratief Expert
014 58 58 58

Meer info

Laurien Debie
Administratief Expert
014 58 02 08

Meer info

Nathalie Engelen
Vastgoedexpert
014 21 42 08

Meer info

Tom Engelen
Vastgoedexpert
014 58 58 58

Meer info

Julie Geerinckx
Financieel Expert
014 58 02 08

Meer info

Bert Heroes
Vastgoedexpert
014 30 02 08

Meer info

Alexandre Kaabi
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info

Sarah Moerkens
Administratief Expert
014 58 02 08

Meer info

Stephanie Molenberghs
Administratief Expert
014 58 02 08

Meer info

Vic Peeters
Vastgoedexpert / Bestuurder
014 58 02 08

Meer info

Vincent Reynaerts
Vastgoedexpert
013 66 62 08

Meer info

Seppe Steurs
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info

Florian Synaeve
Vastgoedexpert
014 58 58 58

Meer info

Jan Thiels
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info

Kris Thys
Vastgoedexpert
013 66 62 08

Meer info

Dieter Triki
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info

Catherine Ulenaers
Vastgoedexpert
014 30 02 08

Meer info

Gitte Van den Broeck
Administratief Expert
014 58 02 08

Meer info

Carolien Van Doren
Administratief Expert
013 66 62 08

Meer info

Dennis Van Eynde
Vastgoedexpert
014 30 02 08

Meer info

Ellen Van Peer
Marketing
014 58 02 08

Meer info

Kelly Ven
Juridisch Expert
014 58 02 08

Meer info

Wim Verboven
Vastgoedexpert / Bestuurder
014 58 02 08

Meer info

Jo Verhofstadt
Manager
014 58 02 08

Meer info

Gunther Verschaeren
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info

Hans Wouters
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info
Blijf op de hoogte

Je ideale woning vinden?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte