Vakmanschap, daar staan we voor

Immo VL is een lokaal verankerd vastgoedkantoor. Een fijne groep collega’s die weet wat er leeft in de regio en je helpende hand is bij al je vastgoedvraagstukken. En dat ondertussen al meer dan 20 jaar.

Ons streefdoel is niet de grootste te zijn, maar wel de beste in de regio. Daarom investeren we constant in onszelf om dicht bij elke klant te staan. Wij onderscheiden ons door meteen proactief na te denken en je belangeloos advies te geven. Onze vakkennis en ervaring spreken daarbij voor ons. Wij geloven ook sterk in persoonlijk contact, want luisteren naar de mensen is ontzettend belangrijk.

Die aanpak heeft zich al meermaals bewezen. Zo werden onze inspanningen zelfs beloond met de titel “Vastgoedondernemer van het Jaar 2019”. En daar zijn we bijzonder trots op. Deze bekroning overtuigt ons om nog meer in te zetten op onze manier van werken: menselijk, persoonlijk en lokaal. En dat dragen we ook graag uit, kijk maar naar onze steun aan verschillende lokale verenigingen.

Gebeten om deel uit te maken van ons team? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Bekijk onze vacatures
icon chat

Stagiair(e) vastgoedmakelaar (voltijds)

Immo VL is een lokaal vastgoedkantoor dat zich richt op de regio Kempen en Noord-Limburg. Een groep fijne collega’s die weet wat er leeft in de regio en een helpende hand biedt bij heel wat vastgoeduitdagingen. En dat al meer dan 20 jaar.

Bekijk vacature
icon chat

Spontane sollicitatie

Hebben we niet meteen een vacature in de functie die je zoekt? Stuur ons dan vrijblijvend je cv en motivatiebrief.

Bekijk vacature
icon chat

Commercieel vastgoedbediende – verhuur

Immo VL is een lokaal vastgoedkantoor dat zich richt op de regio Kempen en Noord-Limburg. Een groep fijne collega’s die weet wat er leeft in de regio en een helpende hand biedt bij heel wat vastgoeduitdagingen. En dat al meer dan 20 jaar.

Bekijk vacature
Onze collega's aan het woord

Een gevestigde waarde binnen Immo VL

locationHans , 10 jaar in ons team

Na 10 jaar vastgoedervaring ben ik een gevestigde waarde binnen Immo VL. Naast mijn passie voor de vastgoedsector ben ik papa van 2 schatten van kinderen Bo en Fleur. In mijn vrije tijd kom ik graag tot rust in de natuur tijdens het golfen en ben ik helpende kracht bij voetbalclub FC Punt-Larum.

Niet één dag is hetzelfde

iconDieter , 4 jaar in ons team

De vastgoedwereld is een interessante en boeiende wereld,  maar ook constant in verandering. Wetgeving die wijzigt, administratie die aandacht vraagt, kopers die andere behoeften hebben,…. niet één dag is hetzelfde. En dat zocht ik. 

Ondertussen ben ik bijna 4 jaar actief binnen het team van Immo VL en het heeft wel wat voeten in de aarde gehad om te beseffen dat nieuwbouw mijn ding is. Mensen ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe woonplaats is een proces waar ik graag hulp bied en dat vanaf het kopen op plan tot de begeleiding bij de notaris.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

De GUN(ther)-factor

locationGunther , 1 jaar in ons team

Goede morgen, goede middag, goede avond.  Ik ben Gunther, vastgoedadviseur bij Immo VL voor de regio Westerlo, Laakdal, Herselt en ver daarbuiten.

Ik wil voor Immo VL een ambassadeur zijn, om de waarde waar Immo VL voor staat, uit te dragen onder de mensen. Ik haal voldoening uit mijn werk wanneer ik mensen kan verder helpen, advies mag geven en blij kan maken.  Hier speelt volgens mijn collega’s ook mijn GUN(ther)-factor een belangrijke rol. Op persoonlijk vlak haal ik dan weer voldoening uit kleine dingen, zoals een ochtendwandeling met de hond of een gezellig ontbijt of etentje met mijn vrouw, om mij daarna volledig te ontstressen met een stevige looptocht.

Mijn klanten verlaten tevreden de tafel

iconDennis , 15 jaar in ons team

Ondertussen ben ik al aan mijn 15de jaar bezig bij Immo VL. Eerlijkheid naar de verkopers en kopers toe draag ik hoog in het vaandel. Net daar wil ik het verschil maken. Door het juiste advies te geven en de mensen echt te helpen en te ontzorgen in het verkoopproces zorgt ervoor dat mijn klanten tevreden de tafel verlaten. Dat is wat mij oprecht gelukkig maakt.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Mensen helpen

locationMats , 1 jaar in ons team

Ik ben Mats, geboren en getogen Retienaar. Trotse vader van 2 kleine kinderen.

Daarom ben ik ook blij dat ik mijn eigen regio kan uitbouwen voor Immo VL en op die manier anderen kan helpen om hier een warme thuis te vinden. Ik haal graag het maximum uit het leven, mijn bucketlist is dan ook eindeloos. Genieten doe ik graag maar nooit alleen.

Gelukkige en tevreden klanten, daar doe ik het voor!

iconNathalie E. , 1 jaar in ons team

Ik hou van de uitdaging om de juiste kandidaat voor een pand te vinden. Belangrijk voor mij is om de klanten grondig en correct te informeren, mee te denken met hen en pro-actief op zoek te gaan naar de juiste koper of huurder. 

Gelukkige en tevreden klanten, daar doe ik het voor! 

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Wat we nu zijn is een droom die uitkomt.

locationKris , 15 jaar in ons team

Mijn naam is Kris Thys woonachtig in Meerhout-Gestel , samenwonend met Nathalie en 2 kinderen , Rein en Jack. Ik ben reeds 15 jaar gepassioneerd bezig met vastgoed.

Als aandeelhouder het bedrijf zien groeien van een éénmanszaak naar het 30 koppig team dat we nu zijn is een droom die mag uitkomen.  De waarde van een woning correct bepalen is zeker één van de belangrijkste elementen die de job omvat. 

Mensenkennis, empathie en het graag onder de mensen zijn is voor mij mooi meegenomen. Daarnaast ben ik een geëngageerd lid van Kiwanis Tessenderlo.

Ik streef steeds naar een positief resultaat

iconVincent , 3 jaar in ons team

Ik ben Vincent Reynaerts al meer dan 3 jaar vastgoedmakelaar voor Immo VL in de regio Tessenderlo en Ham. Ik werk zeer graag binnen de Immo VL familie en streef steeds naar een positief resultaat voor zowel koper als verkoper. Een veelzijdige job met veel contact met verschillende mensen en dat maakt dat ik mijn job met veel passie beoefen. 

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Al van jongs af aan heb ik interesse in alles wat met vastgoed te maken heeft

locationGianni , 1 jaar in ons team

Hallo, ik ben Gianni Lissens en woon in Paal, Beringen. Ik ben reeds 5 jaar actief in het vastgoed en verantwoordelijk voor de regio Diest en Scherpenheuvel-Zichem. Al van jongs af aan heb ik interesse in alles wat met vastgoed te maken heeft, vandaar de logische keuze voor deze sector. Buiten de werkuren ben ik actief bezig met sporten en maak ik graag verre reizen.

Vooral het gelukzalige gevoel...

iconNiels , 8 jaar in ons team

Als vastgoedmakelaar heb je veel variatie waarbij niet 1 dag hetzelfde is en je tegelijkertijd mensen helpt met hun grootste aan- of verkoop; wie wil dat niet? Vandaar dat ik elke dag met een glimlach ons kantoor in Heusden binnenwandel. 

Vooral het gelukzalige gevoel dat ik krijg wanneer ik de juiste persoon aan het juiste huis heb gelinkt maakt mijn werk compleet. 

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Mensen helpen, correcte service verlenen en oplossingen zoeken

locationNathalie B. , 13 jaar in ons team

Al meer dan 10 jaar geef ik met veel plezier het beste van mezelf voor IMMO VL. Als mama van 2 kinderen zet ik me elke dag in om de juiste mensen op de juiste plaats te zetten binnen dit groeiend bedrijf.

Mensen helpen, correcte service verlenen en oplossingen zoeken geven mij elke dag energie. Samenwerken met een hecht team zorgt voor een extra gezellige werksfeer 

Samen werken aan een toekomstvisie

iconDaniëlle , 16 jaar in ons team

Ik hoor al bij #team Immo VL sinds 2004 en heb het beroep van vastgoedmakelaar zeer sterk zien veranderen van een beroep met destijds een negatieve bijklank tot de volledige professionalisering van onze job!

Als HR manager werk ik samen met ons team aan een vastgoedkantoor dat een vaste waarde is en blijft in onze regio’s. Waarom hou ik van mijn job? Eenvoudig! Samen werken aan een toekomstvisie die de focus legt op mensen helpen gecombineerd met onze top service, wie wil daar nu geen deel van uitmaken?

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

... zo raak je natuurlijk nooit in een sleur.

locationSam , 1 jaar in ons team

Ik werk bij Immo VL als vastgoedbediende en kan zeggen dat het een zeer aangename ervaring is. Binnen de afdeling kan ik geconcentreerd werken in een aangename omgeving, tussen collega’s die klaar staan om te helpen of een woordje uitleg te geven.

Mijn job is héél gevarieerd “van huurcontracten tot een geschikte kandidaat vinden voor een pand”. Dit zijn verschillende zaken die tot mijn takenpakket behoren, zo raak je natuurlijk nooit in een sleur. Wat mij het meest aanspreekt in deze job is het sociaal contact met de mensen en ze kunnen verder helpen met een nieuwe woning te vinden. Werken in een “kleiner” bedrijf maakt dat je meer persoonlijk begeleid wordt en er een familiale sfeer hangt tussen de collega’s. Kortom een dag op Immo VL is zo weer om.

Mensen worden graag met een glimlach onthaald

iconGitte , 7 jaar in ons team

Ik ben Gitte en werk heel graag bij IMMO VL, ik zorg met veel plezier voor mijn collega’s en onze klanten.

Mensen worden graag met een glimlach onthaald, een goede eerste indruk is dan ook zeer belangrijk. Daarom ontvang ik elke dag met veel enthousiasme en een goed humeur de klanten, zowel aan de balie op het hoofdkantoor in Geel, als aan de telefoon. Daarnaast bied ik ook telefonische ondersteuning voor de andere kantoren.

Bovendien zorg ik voor een goed ingeplande en gestructureerde agenda voor onze salesexperten.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Aan een nieuw avontuur begonnen in de nieuwbouwafdeling.

locationStephanie , 5 jaar in ons team

Ik ben 29 jaar en ga in mijn vrije tijd graag sportieve uitdagingen aan. Ik begon mijn carrière bij Immo VL binnen het verhuurkantoor. Hier heb ik 4 jaar vol enthousiasme de verhuurders en huurders te woord gestaan.

Sinds kort ben ik gemotiveerd aan een nieuw avontuur begonnen in de nieuwbouwafdeling. Hier kan ik mijn creativiteit, administratieve en organisatorische skills ten volle inzetten.

Hier help ik je zeer graag verder met het verlichten van de administratieve zorgen

iconKelly , 5 jaar in ons team

Mijn naam is Kelly en sinds 2015 kan je me elke werkdag op de fiets richting IMMO VL zien rijden.

Hier help ik je zeer graag verder met het verlichten van de administratieve zorgen die komen kijken bij de verkoop van een woning.

Waar ik energie van krijg, is een dossier op een correcte, vlotte manier afronden zodat koper en verkoper steeds een gerust gevoel hebben.

Wanneer ik niet aan het werk ben geniet ik van de vrije tijd met mijn gezin.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Als sociaal beest ben ik hier helemaal op mijn plek

locationEllen , 14 jaar in ons team

Als sociaal beest ben ik hier helemaal op mijn plek in een hecht team van geëngageerde mensen, waar er veel ruimte is om persoonlijk te groeien. 

Na bijna 13 jaar als support zorg ik er nu voor dat alle Marketing op z'n plaats valt, zowel online als offline. Grafisch ontwerpen en het bewaken van de huisstijl zijn mijn drijfveren in deze boeiende job

De meeste voldoening haal ik uit het bijstaan en helpen van collega’s en klanten.

iconRomanie , 1 jaar in ons team

In februari 2019 startte ik als stagiaire rechtspraktijk bij Immo VL. Ondertussen ben ik het jongste lid van de bende en vind je mij terug in het kantoor te Geel waar ik administratieve taken op mij neem die verband houden met de verkoop van woningen, appartementen en gronden.

De meeste voldoening haal ik uit het bijstaan en helpen van collega’s en klanten. Thuis zal je me niet vaak zien, mijn vrije tijd besteed ik liever aan vrienden, familie en reizen. 

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Elk dossier is anders maar het resultaat blijft hetzelfde.

locationRaquel , 3 jaar in ons team

Gedrevenheid, ambitie en power zijn de kenmerken die mij het best beschrijven. 

Elk dossier is anders maar het resultaat blijft hetzelfde. 

Een correct en efficiënt afgewerkt contract alsook een tevreden klant zorgen ervoor dat ik elke dag met een smile op mijn gezicht het beste van mezelf geef. 

De klanten komen bij mij op de eerste plaats.

Mijn gezin, urenlange babbelsessies met de vriendinnen, reizen, en luisteren naar muziek genieten mijn voorkeur in mijn vrije tijd.

... en dit allemaal met een lach op mijn gezicht.

iconLindsy , net ons team versterkt

Ik ben Lindsy, een sociaal, gedreven iemand. Nog niet zo lang tewerk gesteld bij IMMO VL. Maar lang genoeg om te weten dat deze job echt wel supertof is!

Zo zal ik ervoor zorgen dat al de administratie tot in de puntjes uitgewerkt wordt, en dit allemaal met een lach op mijn gezicht. Bij Immo VL zijn we een hecht team, wat zeker nodig is, aangezien we nauw moeten samenwerken.

Appartement/huis verhuren of verkopen? Je weet niet hoe of waar beginnen?
Kom langs bij IMMO VL en wij zullen je met alles helpen.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Het helpen bij een vastgoedtransactie blijft mij steeds uitdagen

locationJo , net ons team versterkt

Hallo ik ben Jo Verhofstadt en woon te Keerbergen met mijn partner en 2 dochters. Ik ben reeds 10 jaar actief in de vastgoedsector, waar ik terecht ben gekomen door mijn passie te volgen. Al van jongs af aan bekeek ik woningen en mogelijke projecten als investering, spijtig genoeg had ik toen niet de financiële kracht om dit alles te doen.

Het helpen bij een vastgoedtransactie blijft mij steeds uitdagen en met Immo VL heb ik hier de professionaliteit gevonden die ik zocht. Een Jong, dynamisch bedrijf met heel wat jaren ervaring en een persoonlijke aanpak. De beste tools zijn er om je woning op de best mogelijke manier te verkopen.

Buiten mijn werk en familie ben ik een actief golfer, dit is de ideale manier om mijn zinnen te verzetten en steeds voor de uitdaging te blijven gaan.

Al 10 jaar in het team

iconCarolien , 10 jaar in ons team

Hallo ik ben Carolien, trotse mama van twee kindjes, en reeds 10 jaar actief bij IMMO VL.

De voorbije jaren was ik het vaste aanspreekpunt in kantoor Tessenderlo. Sinds enkele maanden ben ik een nieuw avontuur begonnen in ons kantoor in Geel.

Ik maak nu deel uit van de “opstart” afdeling. Verkoopt of verhuurt u uw eigendom dan zorg ik samen met mijn collega’s er voor dat uw dossier tot in de puntjes in orde is.

 

Tijdens mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en trek ik er graag op uit met onze mobilhome.

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Een goede balans tussen werk en gezin

locationAlexandre , net ons team versterkt

Hallo, ik ben Alexandre en mijn passie voor vastgoed is de drijfveer om u als klant op een professionele manier bij te staan in de soms uitzonderlijke wereld van het vastgoed.
Als prille dertiger spendeer ik graag tijd aan sport en de sociale activiteiten in mijn woonplaats Geel.

Vastgoedmakelaar zijn is soms veeleisend en daarom is het essentieel voor mij een goede balans te behouden tussen werk en gezin.

Bij mij staat de mens centraal

iconBo , net ons team versterkt

Hallo! Mijn naam is Bo Van Eupen en ik werk als vastgoedexpert bij Immo VL in de regio Lille, Beerse en Vosselaar.

Ik haal voldoening uit mijn werk door het helpen van mensen, klanten een professioneel advies geven en hen bijstaan in de aan- of verkoop van hun woning.

Bij mij staat de mens centraal, een correcte en eerlijke communicatie vind ik dan ook erg belangrijk.

Kortom: Een positieve en productieve samenwerking met het oog op een maximaal resultaat!

 

Mijn sociale en competitieve karakter komt niet enkel van pas bij het uitoefenen van mijn job, maar ook wanneer ik in het weekend tussen de lijnen sta als basketbalspeler.

Wanneer ik niet met vastgoed of basketbal bezig ben, spendeer ik graag tijd met mijn gezin.

 

MAAK DEEL UIT VAN ONS TEAM

Genieten van quality time

locationKayleigh , net ons team versterkt

Hey, ik ben Kayliegh en ben elke dag bezig met verhuur binnen Immo VL. Als 29 jarige heeft de immosector mij steeds uitgedaagd en besliste ik eerder dit jaar de stap te wagen.

Ik ben woonachtig in Geel met Muffin en Meatball, mijn twee honden.

Naast de drukke agenda ben ik gepassioneerd door reizen en draag ik familie hoog het in het vaandel. Om te ontspannen kan je mee zeker terug vinden in een gezellig restaurant waar ik geniet van de quality time.

Heb je vragen omtrent verhuur? ik help je graag verder!

Ontmoet ons team

Mats Aarts
Vastgoedexpert
014 30 02 08

Meer info

Kayliegh Bedford
Verhuurexpert
014 58 02 08

Meer info

Nathalie Boels
Support Expert
014 58 02 08

Meer info

Niels Bongaerts
Vastgoedexpert
011 15 15 15

Meer info

Raquel Camacho
Administratief Expert
011 15 15 15

Meer info

Romanie Cassiman
Juridisch Expert
014 58 02 08

Meer info

Lindsy Claes
Administratief Expert
014 58 58 58

Meer info

Nathalie Engelen
Vastgoedexpert
014 21 42 08

Meer info

Thibault Geebelen
Vastgoedexpert
014 30 02 08

Meer info

Alexandre Kaabi
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info

Sam Lenaerts
Administratief Expert
014 58 58 58

Meer info

Gianni Lissens
Vastgoedexpert
013 66 62 08

Meer info

Stephanie Molenberghs
Administratief Expert
014 58 02 08

Meer info

Vic Peeters
Zaakvoerder / Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info

Vincent Reynaerts
Vastgoedexpert
013 66 62 08

Meer info

Kris Thys
Vastgoedexpert
013 66 62 08

Meer info

Dieter Triki
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info

Gitte Van den Broeck
Administratief Expert
014 58 02 08

Meer info

Carolien Van Doren
Administratief Expert
013 66 62 08

Meer info

Bo Van Eupen
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info

Dennis Van Eynde
Vastgoedexpert
014 30 02 08

Meer info

Ellen Van Peer
Marketing
014 30 02 08

Meer info

Danielle Vandeperre
Boekhouding & HR
014 58 02 08

Meer info

Kelly Ven
Juridisch Expert
014 58 02 08

Meer info

Jo Verhofstadt
Manager
014 58 02 08

Meer info

Gunther Verschaeren
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info

Hans Wouters
Vastgoedexpert
014 58 02 08

Meer info
Blijf op de hoogte

Je ideale woning vinden?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan