Onze diensten

Verkopen

Wist je dat het verkopen van je pand ook zorgeloos kan verlopen? Althans, dat kan bij Immo VL. Met 5 kantoren in Geel, Mol, Herentals, Tessenderlo en Heusden-Zolder is Immo VL de makelaar bij uitstek voor de verkoop van je huis, appartement, handelspand of grond. 

Daarnaast regelen wij voor u alle verplichte attesten, werken wij met een professionele fotograaf en zorgen wij voor een permanente opvolging van uw dossier.

Kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe thuis. Een plekje helemaal voor jezelf (en je gezin). Met een groot aanbod aan woningen, appartementen en bouwgronden vind je bij Immo VL zeker en vast wat je zoekt. Misschien zoek je een handelspand om jouw eigen zaak te starten of een nieuwe vestiging te openen? Met 5 kantoren in Geel, Mol, Herentals, Tessenderlo en Heusden-Zolder is Immo VL de makelaar bij uitstek voor de aankoop van je huis, appartement, handelspand of grond! 

Verhuren

Laat de verhuur van je eigendom op wieltjes lopen. Met meer dan 20 jaar ervaring en 5 kantoren in Geel, Mol, Herentals, Tessenderlo en Heusden-Zolder kan Immo VL jou het beste begeleiden bij het zoeken van een geschikte kandidaat huurder. 

Huren 

De perfecte huurwoning vind je bij Immo VL. We geven je gratis en onvoorwaardelijk advies zodat jij jouw huurwoning vindt die bij je past.