locationRauwelkoven 31, 2440 Geel

Rauwelkoven 31 Geel

location Rauwelkoven 31, 2440 Geel
2 units

Beschrijving

Residentie Polaris is gelegen in Rauwelkoven, een rustige straat tussen de ring en het centrum van Geel. Alle voordelen van deze prachtige ligging zijn aanwezig. Op wandelafstand bevinden zich de handelszaken, de scholen, de Markt, het stadhuis, het station, het sportcentrum, de cinema, de post en de bankkantoren.. Openbaar vervoer is makkelijk te bereiken en op slechts 4 km van de E313 autosnelweg Antwerpen – Luik.

Dit modern gebouw bestaat uit 4 appartementen, waarvan nog 2 duplexappartementen met 3 slaapkamers en terras worden aangeboden. Bovengronds zijn er privé parkings en afgesloten garages voorzien tegen meerprijs van 20.000€ (verplicht!), een ruime fietsstalling en een opbergruimte voor vuilbakken zijn ook beschikbaar. Het gebouw staat iets van de straat zodat er meer rust wordt gecreëerd voor de bewoners.

De BEN-appartementen zullen een E-peil hebben van lager dan 20! Wat resulteert in een aangename leefruimte en een laag energiefactuur, ook zal men de eerste vijf jaar geen kadastraal inkomen moeten betalen o.w.v. dit zéér laag E-peil. Ieder appartement heeft een eigen private inkomdeur en de gemeenschappelijke delen zijn tot een minimum herleid wat resulteert in een kleine gemeenschappelijke kost. De appartementen hebben een eigen karakter om volledig te voldoen aan de behoefte van de bewoner.

Er is vooral aandacht geschonken aan efficiëntie van de ruimte, kwaliteit, wetgeving, wooncomfort, geluidsisolatie, thermische isolatie, EPB-peil, hernieuwbare energie, mooie en degelijke materialen, toegankelijkheid en veiligheid.

Bent u geïnteresseerd en wenst u graag een bezichtiging? Bel ons op het nummer 014 58 02 08.

Beschikbaarheid

Gelijkvloers

appartement 2
bedrooms 3 oppervlakte 140m² terras 16m²
€ 329.000
Te koop
appartement 3
bedrooms 3 oppervlakte 140m² terras 16m²
In optie
In optie

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit project.

Hallo! Ik ben Dieter, uw vastgoedmakelaar, waarmee kan ik u helpen?

Deel dit project

Blijf op de hoogte

Je ideale woning vinden?
Laat weten wat je zoekt en wij helpen je verder!

Blijf op de hoogte